2022-10-12 90 瀏覽
"🐽👅切腩魚片撈粗 牛腩賣相有啲樣衰,不過夠淋又有啲牛味。魚片係偏淋果隻,都重魚味,似手打果啲。麵夠味都爽口,不過鹼水味都幾重,連續食幾啖會有啲苦,一定要飲啖湯中和下。👅西多士加飲品 睇個樣好靚,炸到金黃又厚,但係原來係無餡架! 得塊包! 無花生醬就唔好叫自己西多士啦🙃 雖然塊包幾鬆軟,外皮都叫新鮮鬆脆,但無餡又整到塊包咁厚,食多幾啖就會有啲寡,應該唔係廚房哥仔漏咗搽醬掛,晒左我啲quota🥲總結普通茶餐廳setting, 當時都有四五個毒L用膳,似乎喺呢頭毒L食堂之一。筷子調味料都係枱面。整體不過不失,可encore, 係嬲佢塊假西多🙂食物 7/10抵食 7/10環境7/10服務8/10味来中菜餐厅旺角界限街43号恒富大厦地舖
"🐽

👅切腩魚片撈粗