是日Lunch Time 同男友去咗旺角T.O.P.行街街, 見到呢間餐廳個裝修超有feel,Menu嘅菜式都好吸引,就Try Try佢! 🧡泰式燒春雞($122)燒春雞肉質非常嫩滑,未點醬汁嘅調味已經好香同入味!醬汁係酸酸地帶有魚露嘅鮮味,點埋醬食又係另一種風味!跟雞嘅飯亦係都有調味過,正! 🧡泰式全日早餐($128)份量十足,有香蕉煎餅、炸蝦、煙三文魚、炒蛋、薯仔同沙律菜!我最鍾意個香蕉煎餅,香蕉個味勁出。薯仔部份亦同樣唔錯,表皮香脆,薯仔味非常香! 🧡今天的湯(跟餐$Free)南瓜湯夠哂Creamy,跟湯嘅蒜蓉包亦好香脆! 🧡田園沙律(跟餐$Free)沙律菜新鮮爽口,醬汁帶微酸,加咗火龍果帶返一份甜味,好開胃! 🧡美式咖啡(跟餐$Free)美式咖啡係帶酸味嘅豆,入口幾香,唔錯! 🧡蜂蜜紅茶(跟餐$Free)暖暖地甜甜地,入口舒服,凍嘅天氣飲非常合適!

🧡泰式燒春雞($122)
泰式燒春雞

🧡泰式全日早餐($128)
泰式全日早餐

🧡今天的湯(跟餐$Free)
南瓜湯夠哂Creamy,跟湯嘅蒜蓉包亦好香脆!
今天的湯

🧡田園沙律(跟餐$Free)
田園沙律

🧡美式咖啡(跟餐$Free)
美式咖啡係帶酸味嘅豆,入口幾香,唔錯!

🧡蜂蜜紅茶(跟餐$Free)
暖暖地甜甜地,入口舒服,凍嘅天氣飲非常合適!
蜂蜜紅茶
泰式燒春雞