2024-11-04
海旁餐廳一定係尖沙咀?未必!西灣河都有架,而且仲係動物友善餐廳,可以同狗仔共進晚餐,咁啱我地遇上嘅狗仔仲要超級黏人、任摸,真係好幸福呀🥰環境Chill之餘、價錢亦唔貴,性價比唔錯!✦ ⋆ • °‧ ࣪ ☾ ⋆ • ⋆ ✦ • ⋆ ☆⋆ • ✦ ⋆ • ⋆ ☾ ࣪‧ °• ⋆ ✦Dinner 💲761 (included 10% service charge)✦ ⋆ • °‧ ࣪ ☾ ⋆ • ⋆ ✦ • ⋆ ☆⋆ • ✦ ⋆ • ⋆ ☾ ࣪‧ °• ⋆ ✦✦ 生肉他他配薯條$208唔多地方有牛肉他他,係今晚我最鍾意嘅一道菜,入面拌有洋蔥、胡椒、小黃瓜,肉質新鮮嫰滑,辣辣地幾開胃,份量仲要超多呀!連薯條都好味,炸得好脆下😌😋✦香煎鵝肝配牛油包 $168鵝肝最怕就係油膩,夾左無花果同麵包,食到鵝肝香味之餘亦完全唔油膩,非常好✦美式燒烤醬肋骨配薯條 $228Pork Ribs其中一個重點就係醬汁,味道恰到好處,唔會太濃或者醬料太厚✦ Tiramisu $88侍應即場將一大盤嘅Tiramisu勺出上碟並灑上可可粉,儀式感滿分。質感creamy厚實,餅底比例份量唔多,所以雖然酒味突出但唔會太搶。
✦ 生肉他他配薯條$208
✦香煎鵝肝配牛油包 $168