2023-04-06
一個人都可以食燒肉㗎😌 呢間西營盤嘅餐廳主打石燒黑毛和牛,午餐有飯餐提供,晚餐就提供套餐。晚餐價錢由$138-$198不等,食客可以另外加配唔同嘅套餐~.✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐✒懶人先睇總結.❀食物:和牛係滿滿嘅油脂,質素唔錯👍 我自己就最中意個牛蒡飯,好食😋❀服務:正常❀環境:好有日本街頭餐廳個種感覺!枱同枱之間唔算闊落,不過人唔多都ok~❀價錢:2人埋單 $690 (飽到上心口).✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐✒有興趣再詳細睇.🎈A4黑毛和牛西冷薄片 ($198; +$38套餐)和牛本來嘅油脂感就會更重,所以相對吉利做法,我會更中意薄片!西冷呢個部位超嫩滑,好食👍👍.🎈$38套餐跟set就會包左蜆湯、雜菜沙律、白飯同汽水,亦都可以再加 $12要牛蒡拌飯 或 $10 嘅月見紫菜拌飯!我自己幾中意牛蒂拌飯,味道有少少似韓式個種。月見紫菜飯係邪惡之選,和牛沾上蛋漿之後真係油膩感爆棚🤤!.🎈A4黑毛和牛吉列牛 ($188; +$38套餐)呢個應該係最多人食嘅人氣之選✨ 牛肉外面包裹住一層薄薄嘅炸粉,放上石燒後非常香脆!.🎈鯖魚一夜干
✒懶人先睇總結
❀服務:正常
❀價錢:2人埋單 $690 (飽到上心口)
✒有興趣再詳細睇
🎈A4黑毛和牛西冷薄片 ($198; +$38套餐)
🎈$38套餐
我自己幾中意牛蒂拌飯,味道有少少似韓式個種。 月見紫菜飯係邪惡之選,和牛沾上蛋漿之後真係油膩感爆棚🤤!
🎈A4黑毛和牛吉列牛 ($188; +$38套餐)
🎈鯖魚一夜干 ($98)
即使食唔哂咁豐富嘅牛肉,呢個一夜干依然都仲可以清盤。相對油香爆棚嘅和牛,吱咗檸檬嘅一夜干好解膩!
🎈雞皮餃子 4隻 ($38)
香脆嘅雞皮包住肉餡,好邪惡~
✒其他小資訊
👉訂位:平日walk-in