Follow IG + 小紅書 @anjibelly,有更多美食分享哦😽🧡WEEKDAY LUNCH SET:•honeycomb tripe with black pepper mascarpone sauce $148 (⭐️8.5/10)呢個真係好驚喜!我同朋友一邊食一邊大贊超好食😆🤟🏻意粉Al dente好彈牙又掛汁❤️。個醬真係主角✨,CREAMY同時帶點麻嘅感覺💥,好特別!食完都唔會覺得漏😚牛肚幾爽口,份量都可以,大推!🤌🏻(*•̀ᴗ•́*)و ̑̑希望下次去佢都仲喺Menu度啦ㅋㅋㅋ•iberico meatball with pesto cetarese pappardelle $168 (⭐️6.5/10)呢個相對上面嗰個就比較普通,本身同朋友都好期待佢哋嘅pappardelle,但有啲煮得過耐,太腍😓。不過都幾彈牙掛汁,蕃茄汁base🍅,有3粒meatball,味道不過不失👌🏻。每個lunch set,除咗意粉仲包餐湯🥣,當日係cauliflower soup,唔太啱個人口味HAHA🤣📍 Mangia! 西環西營盤第三街69-73號興華樓地下B號舖⭐️𝙊𝙫𝙚𝙧𝙖𝙡𝙡 𝙧𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜:

WEEKDAY LUNCH SET:

📍 Mangia!
西環西營盤第三街69-73號興華樓地下B號舖
⭐️𝙊𝙫𝙚𝙧𝙖𝙡𝙡 𝙧𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 7.5/10