2020-10-03
👧🏻Wodafoodie in Sai Wan推介大家一個遠離煩囂 西環海邊既靚景西餐😍😍🇬🇧英式炸魚配薯條(石頭魚-紐西蘭)🐟 呢到既炸魚竟然有8種魚類俾你揀 有英國冰島格陵蘭島紐西蘭同香港既魚 我就揀左寫住exclusive 既紐西蘭石頭魚🐟 即叫即整 熱騰騰上碟 炸得好脆 但食落唔會好油膩 好味!😋😋😋 可惜薯條無得加錢轉芝士薯條 但揀左粗薯條都好正🇫🇷法式原味烤雞半隻🐥 送一款配菜烤雞好香 雞肉都幾嫩 可以再濃味少少 食落只有餘温 可能因為佢烤完就拎左出黎室温擺 但份量好多 兩個人食都好飽 配菜揀左我鍾意既甜粟米😉好鍾意呢間舖一望出去就係海💙 店面裝修又好有格調 好岩打卡 亦都令我覺得好似返左歐洲咁😭😭😭假日無set lunch 好唔抵 下次如果平日放假都想再黎望住個海食fish and chips 真係好chill好relax😚😚😚.📍Fish & Chick (西環)西環堅尼地城新海旁街25號地下6號舖
推介大家一個遠離煩囂 西環海邊既靚景西餐😍😍
🇬🇧英式炸魚配薯條(石頭魚-紐西蘭)🐟
🇫🇷法式原味烤雞半隻🐥 送一款配菜
📍Fish & Chick (西環)
西環堅尼地城新海旁街25號地下6號舖