之前已經見過呢間做外賣團購,好似都幾受歡迎,但個人真係麻麻地食外賣,所以只係bookmark咗,今次終於有機會親身到訪小店一試佢哋馳名烤雞🍗原味烤雞套餐 ($68) 跟餐除咗包汽水,仲可以揀薯條或者牛油粟米,加$5仲可以升級做磨菇飯🍄佢地烤雞用香草調味,雞肉好嫩滑,一咬落去好juicy,值得一讚嘅就算係雞胸都唔會好柴🥰自己其實好耐以前食KFC都唔鍾意食菇飯因為唔食得辣🥹但係呢到嘅磨菇飯 (+$5) 食落好creamy,而且蘑菇同汁嘅份量都幾多,可以送晒成碗飯都冇問題的🫡特別鍾意呢間採光好足夠,所以成個環境感覺好舒服🤍鍾意同朋友chill下嘅仲可以坐戶外座位,有風扇吹住都幾舒服~

• 原味烤雞套餐
  • 招牌蘑菇飯