2021-02-26 1482 瀏覽
由於武漢肺炎肆虐,大家盡量減少不必要既外出,想食既就Mark低等疫情過左先去啦,以避免造成醫護既負擔,同時亦係為健康著想😣😣😣• 煙鴨胸冬陰功意粉 $98第一次試冬陰功配意粉依個新奇既組合,好似食緊fusion菜咁,鴨胸勝在夠厚身,仲有五大塊咁多,冬陰功醬帶點微辣,幾醒胃,意粉有咬口,不過就油左少少😳。• 明太子帶子意粉 $98食過咁多次明太子意粉,未食過一間真係重明太子味,依度既出品,雖然明太子味道唔出,但都帶鹹香幾惹味,配料有小帶子、木魚花同蘆筍片。💛提返大家pasta menu係冇固定款式,到你地黎到既時候都未必可以食返一模一樣既意粉• Deluxe all day breakfast $118依個All day breakfast最特別既位係佢地自家製既蘋果伯爵茶果醬配多士,見到網絡上幾乎一致好評,個人就覺得唔太岩自己口味,蘋果同伯爵茶我都唔抗拒,但混合埋一齊總覺得有啲奇怪🤔。• Earl grey chocolate $45• Hojicha Milk $45

• 煙鴨胸冬陰功意粉 $98

• 明太子帶子意粉 $98