2023-02-17
早前已經到訪過呢間小店,佢哋嘅Set Lunch ($128)出晒名抵食,仲要前菜甜品主菜3-course真心飽到上心口🤰🏻前菜自助Salad bar有超多選擇😳淨係cold cut都3款,仲有唔同沙律,例如蘋果沙律、藜麥沙律、焗薯、南瓜同紅菜頭等🥗同埋見到佢哋就算去到三點幾都仲有refill,所以唔使擔心冇嘢食😛朋友嗌嘅北京烤鴨卷配海鮮醬有少少失望,雖然擺盤好精緻,但係烤鴨係平時嘅煙鴨胸,所以食唔到個種中式嘅感覺🧐主菜同朋友都揀咗蘑菇蘆筍意大利飯伴巴馬臣芝士松露油🤪蘑菇份量好多,而且有唔同嘅蘑菇,white button, crimimi同porcini等🍄asparagus 切得好幼身所以blend in得好好,parmesan cheese嘅份量都好大方,食落去有時仲會有啲拉絲效果🧀是日甜品係chocolate brownies,食落去朱古力味重,但質感更加接近平時嘅蛋糕🍫鍾意佢細細件食完都唔會好膩😆總括嚟講,呢到環境真心好舒服😌成間餐廳用咗好多植物佈置,所以喺度可以渡過一個好愜意嘅下午🌿服務就正正常常,不過以呢個價錢有咁多嘢食加埋食物都唔差,性價比真心幾高🤑
前菜自助Salad bar有超多選擇😳淨係cold cut都3款,仲有唔同沙律,例如蘋果沙律、藜麥沙律、焗薯、南瓜同紅菜頭等🥗同埋見到佢哋就算去到三點幾都仲有refill,所以唔使擔心冇嘢食😛 朋友嗌嘅北京烤鴨卷配海鮮醬有少少失望,雖然擺盤好精緻,但係烤鴨係平時嘅煙鴨胸,所以食唔到個種中式嘅感覺🧐