藝里坊有間特別亮眼既cafe,每次經過都想入去試吓。今次Soy Egg 🥚同9 Flag 🏳️終於有機會一試!不籽是咖啡 (藝里坊)西日Fusion Cafe ☕️ 必試: 乾炒大蝦蒜香意粉🦐🧄 是但總結: 作為打卡cafe,食物有質素之外,價錢以中西區嚟講亦唔算貴,付合CP值是但食評🌟💬✰環境😋Cafe 充滿波西米亞風格,裝潢以木系設計為主🪵,店內有綠色植物點綴🌳,令人感覺舒適寫意。✰乾炒大蝦蒜香意粉 🦐🧄 ($118)上碟就聞到好香嘅蒜味,扁意粉用橄欖油加上洋蔥雜菌炒香,口感彈牙,蒜香惹味,煎大蝦飽滿無咩雪味,而且仲幾爽口🍝✰煙三文魚牛油果滑蛋牛角酥窩夫🥑🧇($88)近期流行的牛角酥窩夫🥐🧇,比普通窩夫口感更酥脆同多左份牛油香😋窩夫熱辣辣上盤仲keep到外香脆內鬆軟,表面有炒蛋配上牛油果醬同煙三文魚,味道都夾到牛角酥窩夫✰青瓜梳打🥒🍹($48)有幾片青瓜放咗落去,賣相好靚。青瓜本身有清甜味,以梳打水做基底就更加清新✰熱檸檬柚子茶 🍋($45)普通柚子醬沖泡,檸檬係用乾片所以少左檸檬陣酸澀味

不籽是咖啡 (藝里坊)
西日Fusion Cafe ☕️

必試: 乾炒大蝦蒜香意粉🦐🧄

是但食評🌟💬
✰環境😋

✰乾炒大蝦蒜香意粉 🦐🧄 ($118)

✰煙三文魚牛油果滑蛋牛角酥窩夫🥑🧇($88)

✰青瓜梳打🥒🍹($48)

✰熱檸檬柚子茶 🍋($45)
普通柚子醬沖泡,檸檬係用乾片所以少左檸檬陣酸澀味

• 乾炒大蝦蒜香意粉