要係西環🚇搵無限時嘅火鍋🍲放題,呢間小鍋霸🤩就啱晒喇,佢價錢💰合理,食物款式👍又多,尤其係飲品🍹方面出乎預期咁出色!入面環境乾淨企理又夠☀️光猛,有唔少卡位同埋長沙發🛋️位,樓底夠高開揚舒服☺️。佢哋有成15款😍湯底可以揀,其中有多款🥰養生同埋藥膳鍋,總有一款啱你😊口味。田園蕃茄🍅濃湯牛肉🐂涮涮鍋湯底🥣,蕃茄🍅味十分之濃郁鮮甜🤤,而且入面有唔少🐮牛腩,入味又嫩滑😋。🐂牛肉方面,佢哋我哋個餐🤩主打 Prime Grade 牛肩胛肉,都幾肥美肉嫩😍有牛味。佢哋仲有幾款海鮮🦐,雖然帶子同蜆就😅唔算好大隻,不過蝦🦐就新鮮肉厚都唔錯。另外仲有多款不同火鍋🍲配料同埋小食,佢哋尤其多有餡嘅丸類🥰,但係有骨魚皮出面好少有🤤而且香脆有層次,十分之推介。仲有必食台式飛魚籽🦑墨魚滑同埋花枝滑😋,入口十分之鮮味彈牙🤩好好味!呢度另一個😍賣點係有多款高質特色飲品🍹任飲,我就最鐘意🧊凍朱古力🍫牛奶🥛雪香,朱古力🍫味好香滑濃郁🤤,入面仲有啲脆脆好有👍層次!最後每人仲有一個🍨雪糕,而且有 Mõvenpick/Häagen-Dazs 🥰揀添,真係大滿足呀!