餐廳: Odelice! (海之戀商場)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-03-08 152 瀏覽
3個朋友住荃葵,簡荃灣西就好方便,叫左個$588既2人餐同2個小食焗釀意青瓜係青瓜上面加左肉碎同蔬菜,係幾開胃既👍🏻白蘭地煮蜆中規中矩,d蜆好易碎牛扒配薯條牛扒我地叫左7成熟,但牛扒都唔係重點,薯條先係最快比人清哂😂果然炸野冇人可以抵擋到軟殼蟹辣肉腸意粉成隻軟殼蟹已經好吸晴,意粉既口感煮得岩岩好,蕃茄醬又唔會過酸彩虹元氣沙律純粹因為佢個名嗌佢,但上到枱又真係令我地幾驚喜,個醋汁撈埋好好食炸黑松露蘑菇球賣相精緻,黑松露味唔會搶左蘑菇既味,最鍾意佢有蘑菇粒粒☺️火焰橙酒可麗餅係鋪頭既招牌甜品,不過又真係令人係視覺上好滿足既,食落酒味因為燒過所以唔會好重,配埋雲呢拿雪糕好好味😋

焗釀意青瓜
係青瓜上面加左肉碎同蔬菜,係幾開胃既👍🏻

白蘭地煮蜆
中規中矩,d蜆好易碎

牛扒配薯條

軟殼蟹辣肉腸意粉

彩虹元氣沙律

炸黑松露蘑菇球
賣相精緻,黑松露味唔會搶左蘑菇既味,最鍾意佢有蘑菇粒粒☺️

火焰橙酒可麗餅