2021-12-06 45 瀏覽
聽聞呢間小店係聯和墟嘅優質小店,當星期五晚有冇人陪我食飯嘅時候,我就立即諗起佢,決定安排自己擁有安靜而享受嘅夜晚。以卡位為主,都非常寬躺、舒服,裝修同裝飾都充滿心思。餐牌款式都好多選擇,而且價錢合理!餐包有驚喜‼️佢係用黑糖造成,而且微暖,好食過某大餐廳嘅黑糖包!!佢嘅出品令我更加期待主菜法式鵝肝配七打牛柳配薯菜~主菜嘅賣相絕對令我滿意,頓時食慾大增,牛柳份量比我想像中大,配上一片矜貴嘅鵝肝,簡直未食先興奮😆下單嘅時候要求五成熟,絕對冇令我失望,牛柳本身已經好淋,而牛扒外層竟然有脆口嘅感覺,可算係最高境界嘅享受💯鵝肝方面亦都令人齒頰留香,夾着牛柳一齊享用,感覺絕對非筆墨可形容🈵最後嘅甜品當令我,非常意外竟然係一條獨立包裝嘅薯條,亦都唔係坊間見到嘅口味同牌子,呢條柚子雪條裏面真係有柚子肉,用真材實料來形容,絕對不為過,口味清甜冇藥水味,非常滿意❤️

以卡位為主,都非常寬躺、舒服,裝修同裝飾都充滿心思。

餐牌款式都好多選擇,而且價錢合理!