2024-05-15 145 瀏覽
行過見到呢度新開張,一於試吓,有驚喜。環境裝修光猛,我哋兩個人叫咗少少嘢食。老蔡紅燒特選腱心牛肉麵:佢話湯底係用50斤牛骨煲成,牛肉味香濃,有三件牛肉非常腍滑,麵質Q彈,比起當年我在台灣吃的劉山東,林東方更好吃,咁有心機整一碗麵確係高分。酥炸花枝丸:粒粒都好豐滿,問待應係咪「振興」,佢話係台灣飛機貨,$68真係交足功課。酥炸魷魚鬚:呢個食唔晒,打包左返屋企慢慢食依然酥脆,宵夜係最佳不過。台式滷水拼盤:入邊就係眼見既野,都好豐富,有雞翼有雞腳有雞腎有雞蛋有海帶,全部都好入味,特別隻台灣豆腐好QQ,真係就係個隻古早味唔識講,先賣$78,唔知開張試業先咁鬼平定咩,要食快啲好食。主要嚟講呢個價錢有呢個味道質數真係交足功課有餘,要食快啲好食,唔知佢幾時加價,至於飲品,留返下次先試。
行過見到呢度新開張,一於試吓,有驚喜。

環境裝修光猛,我哋兩個人叫咗少少嘢食。

• 老蔡紅燒特選腱心牛肉麵
  • 酥炸花枝丸