前幾晚同朋友岀去食飯,朋友話想去下cafe,於是我係OpenRice到搵到到一間恐龍親子餐廳,以恐龍做主題,一入到門口見到2隻🦕大恐龍公仔,每張枱一定有一隻恐龍🦖,而且會有broadgame,一兩部遊戲機玩,等大人小朋友都唔會悶,我哋都玩咗陣先叫野食,野食都好多選擇😎香草芝士撈脆片🌮好多料,番茄🍅,粟米🌽,洋蔥🧅爆多芝士🧀,實在太過滿足果然香草真係調味,因為芝士已經蓋過哂香草😋酥皮忌廉龍蝦汁意粉🍝好大份,酥皮撈個龍蝦汁好吸味,一砌開酥皮好多海鮮係入面😍香茅檸檬烤春雞🍗雞燒得好入味,檸檬味好重,好配隻雞,好Juicy又開胃,本身上菜配另外辣汁我都無用到❤️去到甜品我哋已經飽到上心口,但個甜品好吸引,所以我們都忍唔住要叫白堊紀熔岩火山(朱古力)口感好似手撕麵包,好重朱古力味🩷🩷健康多苺果茶☕本身以為只係茶包,點知一岀黎入面好深色,原來有齊雜苺,好抵飲,下次要再叫😍整體環境幾舒服,職員都好好,我們去玩遊戲機,職員會過黎望下我哋有無其他需要👍🏻👍🏻👍🏻

香草芝士撈脆片🌮
好多料,番茄🍅,粟米🌽,洋蔥🧅
爆多芝士🧀,實在太過滿足
果然香草真係調味,因為芝士已經蓋過哂香草😋

酥皮忌廉龍蝦汁意粉🍝
好大份,酥皮撈個龍蝦汁好吸味,一砌開酥皮好多海鮮係入面😍

香茅檸檬烤春雞🍗

白堊紀熔岩火山(朱古力)
口感好似手撕麵包,好重朱古力味🩷🩷

健康多苺果茶☕