2023-07-10 427 瀏覽
今日同女女去黃埔搵食。行左一陣。我地決定去UCC呢間到食晚餐。望落環境好干淨舒適。我地入座時間大約6點半。。坐底之後侍應就同我地講可以自己QR落單。。我地簡左一輪之後就叫左幾樣野公司三文治 8️⃣0️⃣分麵包外脆內軟。感覺好新鮮。一d都唔會係隔夜麵包。雖然係做左厚蛋有d質感。但如果d配料可以豐富少少。味道既層次都會好d鮮檸特飲9️⃣0️⃣分味道唔錯。酸酸甜甜。好fresh好解渴。好岩而家咁熱既天氣飲。芝士焗什菇雞肉螺絲粉7️⃣5️⃣分味道不過不失。唔難食但都係係好好食。味道偏淡。法式吐司9️⃣5️⃣分重點黎喇。我地就係因為要食甜品先去UCC食的。呢個吐司上面個cream好厚身好滑。吐司都ok.係略偏d朱古力醬少左d。。如果可以大方d吱多d醬。就咁perfect 喇如果想坐得舒服。環境又干淨。不妨考慮去黃埔呢間UCC。。如果用aeon卡仲有9折。小朋友食得開心,大人又坐得舒適👍👍

公司三文治 8️⃣0️⃣分

鮮檸特飲9️⃣0️⃣分

芝士焗什菇雞肉螺絲粉7️⃣5️⃣分
味道不過不失。唔難食但都係係好好食。味道偏淡。

法式吐司9️⃣5️⃣分

小朋友食得開心,大人又坐得舒適👍👍
2023-07-10
用餐優惠