2天前 0 瀏覽
真叉烧拉面$108 一味辛濃湯+$12卖相靓 湯底濃味 但系食完唔会口渴 而且唔会好油 几好飲!唐心蛋做得好好 超好食 呢度啲叉烧比较特别 真叉烧系用低温慢煮 比较粉嫩同冧身 唔会太肥自家製饺子🥟$35饺子食落去唔会好油腻 外面食落去好脆 一口咬落去會爆汁 但係每日限量供應 上次黎就食唔到 所以今次特登喺開門嗰陣就嚟排隊 就係為咗食餃子 果然冇令我失望入到去可以见到好多MARVEL 嘅海報 戲飛 同公仔 裝修都好日式干淨整潔 整体环境雖然唔大不过都幾舒適面質可以揀淋硬 不过需要同店員講 枱面仲有蒜蓉醋辣蒜胡椒粉 可以根據個人口味選擇 店员嘅服务态度非常好 我哋问咗几个问题都一一解答 仲有舖頭值得一讚嘅地方係 每一枱都有一壺冰水 跟足日本🇯🇵文化
真叉烧拉面$108 一味辛濃湯+$12

自家製饺子🥟$35