餐廳: 龍點心 (Eastcore)
資訊:

🇭🇰肥ne&肥兔岀巡😺今次肥ne 同肥兔小編去到觀塘新商場之一Eastcore嘅一間新型中式點心店 - 龍點心🐲唔知肥ne 嚟到龍點心會唔會變龍貓呢?…🙂🙃🌬門面裝修好有心思, 茶餐廳格局加入中式紅白內部建築Style Crossover,坐位坐得舒服,仲好啱畀人用嚟打卡呀ne 😽😽😽其中一道牆更有「鮮、精、平」三個大字…肥ne 覺得「精」字係最適合用嚟形容呢間食店😼因為佢啲點心好精緻 - 保留舊滋味之餘, 又同時能搞搞新意,非常創新👍🏻食物方面, 肥ne同肥兔小編order咗😋🐈一龍大滿足<<<可以一次過試到幾隻唔同嘅創意點心😽🐈脆脆富貴紅米腸粉<<<肥ne 推介😽腸粉入面夾著蝦卷🤤🐈紅油抄手<<<肥兔小編私心鐘意🐰因為佢係雲肉豬餡😍食物質素(🐈x6最高):🐈🐈🐈🐈$性價比(🐈x6最高) :🐈🐈🐈🐈 (有茶位及服務費)
🇭🇰肥ne&肥兔岀巡😺

食物方面, 肥ne同肥兔小編order咗😋
🐈一龍大滿足<<<可以一次過試到幾隻唔同嘅創意點心😽
🐈脆脆富貴紅米腸粉<<<肥ne 推介😽腸粉入面夾著蝦卷🤤
🐈紅油抄手<<<肥兔小編私心鐘意🐰因為佢係雲肉豬餡😍

食物質素(🐈x6最高):🐈🐈🐈🐈
$性價比(🐈x6最高) :🐈🐈🐈🐈 (有茶位及服務費)
2022-08-07
  • 一龍大滿足