同人妻朋友去觀塘行工廈街街竟然畀我搵到呢間世外桃源🎇實在太幸福一入門已經feel到陣陣和風、環境好寧靜,可以同朋友知己好好相聚🌸座位非常舒適,好好運有張靠窗位,望住出面樓景都幾自在!Menu有好多和食選擇🍛🍱🍝喜出望外既係全部都做得非常細膩,味道同食材都令人非常滿意!!All Day Breakfast - standardized 既野做得好都係功夫,好耐未食過一份又好睇、又好味、又夠飽既全日早餐💕真係令人心情大好!咖喱吉列豬排飯唔好以為好Heavy ! 食落係Heavenly !豬排肉質鮮嫩,炸粉厚薄適中,一口咬落去肉香滿溢🎆實在係太出色!右上角的沙律係雞肉配一d特製醬料,食落就知道有用心思做富士山特飲🗻打卡超靚!張相即刻放上艾豬我杯iced tiramisu latte 都係好delicate ☕️係Hamsta 既下午真係好安靜,好舒服;食物更加係令人回頭既賣點❤️貫切到日式Café 既理念😻

座位非常舒適,好好運有張靠窗位,望住出面樓景都幾自在!

Menu有好多和食選擇🍛🍱🍝

咖喱吉列豬排飯

唔好以為好Heavy ! 食落係Heavenly !
右上角的沙律係雞肉配一d特製醬料,食落就知道有用心思做

富士山特飲🗻打卡超靚!
張相即刻放上艾豬

係Hamsta 既下午真係好安靜,好舒服;
食物更加係令人回頭既賣點❤️
貫切到日式Café 既理念😻