2024-02-05
🚇觀塘呢間極尚大瀛喜🏯十分之大,地方闊落食物款式又多又🤩抵食,而且仲有榴槤蓉同埋🔥烤榴槤任食添!💪自助區有好多唔同嘅前菜、🥗沙律、熟食同埋湯品🥣,我尤其鍾意豉椒蒸鱔球、香滑嘅🐟酸菜魚同埋味道濃郁嘅D24蘇丹王😍榴槤蓉!🧃飲品方面除咗一般嘅放題🥤飲品之外,仲有清酒🍶、梅酒同埋多款罐裝🍺啤酒。刺身同埋壽司🍣當然係食日式放題嘅重點👍,除咗有磯煮凍鮑魚、🦀松葉蟹腳、吞拿魚刺身🔪等嘅矜貴食材,仲有松露柚子醋🐟池魚王、紋甲墨魚拼白蝦🦐雙色刺身花朵同埋魚籽柚子🐟醋鰺魚刺身等嘅創意刺身款式。個人十分推薦🥰藍鰭拖羅壽司🍣,肥美甘香好啱我😋口味。另外🇫🇷法式紅酒藍莓🪿鵝肝同埋黑松露溏心蛋🥚都係必食嘅前菜!川燒🌶️珍寶鮮蠔燒十分之肥美飽滿🦪又惹味,極品金枕頭榴蓮🔥燒更加係榴槤愛好者😍絕對唔可以放過嘅單品!金蒜蓉粉絲蒸♨️扇貝保持到水準,一品🦀蟹粉扒豆苗同埋蒜蓉🧈牛油蘆筍炒雜菌🍄我係第一次食,十分之有🤩驚喜。甜品有用原個🥥椰皇製作嘅3.6牛乳🥛燕窩燉蛋白,味道香甜好🥰滋補,另外有 Häagen-Dazs 🍨任食亦令我十分之🤤滿意。
🧃飲品方面除咗一般嘅 放題🥤飲品之外,仲有清酒🍶、梅酒同埋多款罐裝🍺啤酒。
蝦🦐雙色刺身花朵同埋魚籽柚子🐟醋鰺魚刺身等嘅創意刺身款式。
個人十分推薦🥰藍鰭拖羅 壽司🍣,肥美甘香好啱我😋口味。