2023-07-12 144 瀏覽
朋友揀左呢間觀塘西餐試一試個地店都有d隱蔽,差d搵唔到🤣🤣呢個明太子大蝦燴飯幾好味,有濃濃既明太子味,而且蝦都大隻爽口👍香烤單骨雞翼配芥末沙律醬,味道都ok,但唔算太特別!呢個炸雞薯條完全係overcook,炸到d薯條好似食緊個隻薯條三兄弟(零食)咁,入面完全係空心。舊雞又係得d炸皮,d肉勁少。呢碟野炸到過哂火👎👎👎👎👎蒜香蟹肉意粉,味道普普通通,碟野勁油🤢伯爵茶珍珠梳乎厘班戟,個伯爵茶醬太濃,濃到有種苦澀味,不喜歡!pancake 入面質地偏生(有人話呢d叫空氣感),所以自己衡量。朋友話d珍珠同果仁幾好食,但我就冇試了。吉士焦糖梳乎厘班㦸,呢個個味就好好多,建議叫呢個味🙂仲叫左杯海鹽Kiri芝士奶白桃烏龍茶,個芝士奶蓋就淡d,但個味係ok既,如果濃反d更好!
朋友揀左呢間觀塘西餐試一試
個地店都有d隱蔽,差d搵唔到🤣🤣
明太子大蝦燴飯

香烤單骨雞翼

香烤單骨雞翼配芥末沙律醬,味道都ok,但唔算太特別!
日本宮崎炸雞配薯條
蒜香蟹肉意粉

蒜香蟹肉意粉,味道普普通通,碟野勁油🤢

伯爵茶珍珠梳乎厘班戟

吉士焦糖梳乎厘班㦸

吉士焦糖梳乎厘班㦸,呢個個味就好好多,建議叫呢個味🙂
海鹽Kiri芝士奶白桃烏龍茶

明太子大蝦燴飯