位於觀塘嘅🌟極尚大喜屋🌟係一家🇯🇵日式料理放題連鎖店,除咗🍣刺身壽司任食之外,亦加入咗多款🇭🇰香港人喜愛嘅時令菜式,留住食客個胃🥳!🐟刺身類以QR Code落單,上菜快夾齊,十多款刺身輕鬆塞滿盤!是晚嘅油甘魚、三文魚、兩款蝦刺身、松葉蟹等都頗為新鮮!最有驚喜係兩粒螺,爽口清甜,令人欲罷不能!🔥熟食類同同系嘅餐廳一樣,呢度嘅乳鴿、西京燒比目魚、燒金枕頭榴槤王等,都係必點items!觀塘分店嘅炸物亦做得出色,值得encore!🐐自助區食品加入冬天嘅時令羊腩煲,炆到入晒味!🍻自助區飲品有海量嘅選擇,而增設咗生啤機,有三款咁多,正!🍨自助區甜品有經典雪條、榴槤雪條!仲有我最愛嘅名廠雪糕,可以加一shot Espresso自製Affogato!

🐟刺身

🔥熟食類

🐐自助區食品
加入冬天嘅時令羊腩煲,炆到入晒味!

🍻自助區飲品
有海量嘅選擇,而增設咗生啤機,有三款咁多,正!

🍨自助區甜品