餐廳: 元気寿司 (泓景滙商場)
資訊:

2020-09-17 211 瀏覽
呢期最興的卡通公仔,是否就係角落小夥計🤣連一慣平平無奇的元氣壽司,都搞起角落小夥計食物來吸引大眾。無可否認角落小夥計的公仔真係好可愛,大人小朋友都好難以抗拒章魚小丸子同出邊嗰啲差唔多,不過表面加咗脆卜卜煙肉同芝士,味道即時升級左唔少。再加上個迷你型漢堡,係用米飯整的,很有創意,味道都唔錯甜品就係芝士布甸啦,芝士味勁重,各人口味唔同啦,我個人就覺得好好食😋,我兩個小朋友就麻麻哋啦🤣大人小朋友都鍾意嘅炸蝦飯卷,外表唔使講已經好吸睛了,食落去都唔錯,炸蝦仲係熱辣辣脆卜卜的👍腐皮壽司同普通壽司一樣,只不過外貌就多咗個貓樣啦🥰🥰🥰又好味又可以打卡,元氣角落小夥伴可以話係一個選擇
角落小夥伴

炸蝦飯卷
腐皮壽司同普通壽司一樣,只不過外貌就多咗個貓樣啦🥰🥰🥰
又好味又可以打卡,元氣角落小夥伴可以話係一個選擇
2020-09-17
午餐