2018-07-15 117 瀏覽
之前係Facebook見到宣傳好吸引好想試下,星期六放工特登過黎食。黎到差5多2點幾,見到都有9.10個人等緊,等佐半個鐘有多,30分鐘到45分鐘度,終於到我地,入到去點佐柳州螺螄粉 同 乾炒桂林米粉,仲有個娃娃菜同2支椰子汁,柳州螺螄粉等佐陣就有,幾快,但味道一般,吾係話特別好食,但d粉幾好咬口,不過呢價錢食呢碗野吾值特登過黎食,剔佐乾炒 桂林米粉,佢落錯單,上佐個乾撈,仲要等佐好一陣,由於時間關係,吾想又再等,照要,但個乾撈不得不說,吾記得影相,得d配料 花生 酸荀 肉碎呢d鋪係面,d粉無汁 無醬,就d配料撈個粉,都真係幾難食。張落單紙係自己剔嘅,落單紙正面有吾同嘅粉麵,背面是小食同野飲,野飲有單點同跟餐價,同一張落單紙都以為係前邊叫佐個正餐,後邊加野飲跟餐價,原來所有飲品都係正價單點,無得跟餐,所以5知佢張落單紙野飲跟餐個行價錢有乜用??全部要正價可以寫清楚d,同埋無呢樣野又整呢樣野落張落單紙度。不過我地落單前又無問待應姐姐,所以都無咩,成餐最好食係份雞湯娃娃菜,好食,價錢份量都正常。整體黎講,等位耐,安排差,落錯單,野食一般,所有野飲正價偏貴,吾值得特登過黎食,試試即可。
2018-07-14
35 分鐘 (堂食)