2015-05-07
兩公婆講左好耐話試下呢間野, 終於尋晚試左。食左咖喱班腩意粉, 鮮茄牛肉飯, 涷奶茶總共$83。老實講本身都唔敢抱太大期望, 始終都唔係比好多錢, 但入到去發覺都唔錯, 成間鋪望落乾乾淨淨, 職員制服都乾淨鮮明, 雖然唔算好好招呼, 但我地轉卡位時佢地點態度好好, 有禮貌, 仲要係全程40分鐘, 我一句粗口都聽唔到。咖哩班腩意粉 - 咖哩汁味道唔錯, 唔稀唔“杰”岩岩好。班腩比起其實茶餐廳用得少炸粉, 唔錯。意粉唔可以話好好, 不過以呢類型鋪頭黎講算唔錯。鮮茄牛肉飯 - 因為本人唔食牛肉, 所以只能轉述, 牛肉大小同平常的餐廳酒樓一樣, 蕃茄大概1.5個, 個汁味道咸淡適中, 仲要賣相唔錯, 加左幾段蔥點綴一下。涷奶茶 - 同出面差不多, 正常好飲有茶味。中途見到隔離枱叫左男人的浪漫, 都有幾條蔥, 賣相唔錯。本人覺得價錢對比食物質素同環境服務, 呢度都算值得大家一試。沒有影相請見諒。
涷奶茶 - 同出面差不多, 正常好飲有茶味。
中途見到隔離枱叫左男人的浪漫, 都有幾條蔥, 賣相唔錯。
沒有影相請見諒。