隆重推介新品牌✨明玥✨由皇玥集團聯合鷹君集團於2022年創立的「明玥」新品牌,由食材、外形、口味、口感,以至產品設計及包裝,都以小朋友出發,精心考慮。用愛心打造及呈獻出美味的食品。精心挑選各種健康有營養嘅天然食材,配合眾多米芝蓮主廚為核心研發團隊,真係大人小朋友都食得好味又安心。明玥雪花曲奇系列($158/盒)(雪花伯爵茶 / 雪花牛油 / 雪花椰子 / 雪花綠茶)以極度細緻幼滑嘅頂級有機麵粉製成,香濃的天然牛油香氣,滲透在雪花曲奇內,質感鬆軟,入口即融,jami 勁中意食🤭超推介。雪花椰子曲奇($158/盒)甜甜嘅椰子味配埋香濃嘅牛油味,曲奇鬆脆,真係好好食呀。雪花綠茶曲奇($158/盒)鍾意食綠茶嘅朋友,千祈唔好錯過,呢款綠茶味香同曲奇超級夾,甜度適中,真係好啱大人細路一齊食吖。明玥仲有好多唔同嘅產品,適合大人細路一齊食。產品做得用心,大家食得安心。而且我去到舖頭見到每款產品嘅包裝都好精美,買返去同朋友屋企人一齊開心share,或者送禮都唔錯吖👍🏻
隆重推介新品牌✨明玥✨

明玥雪花曲奇系列($158/盒)
(雪花伯爵茶 / 雪花牛油 / 雪花椰子 / 雪花綠茶)

雪花椰子曲奇($158/盒)
甜甜嘅椰子味配埋香濃嘅牛油味,曲奇鬆脆,真係好好食呀。

雪花綠茶曲奇($158/盒)

明玥仲有好多唔同嘅產品,適合大人細路一齊食。
外賣自取
  • 明玥雪花曲奇系列