2019-02-16
香港仔開新食店係好事,又多一個選擇,點知。。。諗住成team 人去食開年飯,一行九人,必定要等大枱,全場得兩張大枱,心知不妙,即刻拎多兩張細枱飛,分枱食啦,3張飛一齊等,結果等左45分鐘,竟然有大枱,真係等到餓死,lunch 放飯時間真係多人到不行了,如果要等大枱真係lunch time 完都未有得食,唉,我當佢新開,又新年個個都出黎食lunch , 就算數啦等位耐仲可以包容佢,漏單就難d 包容,叫左野食後,職員放低張單,出事了,叫左9個餐,張單得5個,職員話print 錯單姐,明顯唔係啦。。 漏左個4個餐之後等左勁耐先到,係到左3個渣,最後一個餐,漏單第二次,再催左幾次先到,我地食哂,呢位同事先開始食我叫左海南雞喇沙湯麵,係4個漏單的餐既其中一個,所以我真係等左好耐先有得食老實講,味道唔差既,海南雞肉質都夠嫩,個喇沙麵係米粉加油麵兩溝,兩溝的又真係第一次食,有d 驚喜,不過,碗麵係唔熱架!! 同事都表示佢地個餐都係唔熱的我加左12蚊餐飲改要凍頂烏龍芝士奶蓋,茶底好淡,得個甜字同事叫左其他野飲都表示唔好飲成個餐total 90幾蚊,都算貴
成個餐total 90幾蚊,都算貴
海南雞喇沙湯麵跟飲品