2018-07-29 660 瀏覽
今日黎到大圍站附近,行來行去都諗唔到食咩好,突然見到吉野家,諗起有優惠卷未用,就行左去吉野家,一上到去見到超多人排隊,心諗呢度平時係唔係都咁多人食。等左15分鐘,差唔多排到落單既時候,原來吉野家推出左一個3點3下午茶套餐,我都唔執輸地跟人地叫左個黎食。我見到其他人叫迷你和風牛肉飯既飯碗係超細,唔似平時下午茶叫開果隻Size,所以我點左一個迷你豬骨濃湯烏冬配司華力腸,飲凍奶茶,凍奶茶要加兩蚊。呢度既落單姐姐好細心,佢提我叫烏冬係無肉,只有烏冬,可能好多人都誤會左終於可以坐低用餐,烏冬份量好少,同埋湯底好重味精味,但豆腐超好食,而司華力腸味道還可以啦,但成個餐先$22,仲可以坐係餐廳度食,抵食度超高。