2017-08-02 86 瀏覽
見屋企附近新開嘅,就同老公去試食下,一入到去個環境好似個海洋世界咁,好舒服佢每段時段都有唔同嘅餐嘅,咁我哋今次就試咗晚餐我哋點咗 黑松露烤啡菇法國邊豆闊條麵 同 美國一級穀飼牛肉眼配香草牛油汁點餐後等咗一陣就有前菜同餐包,上餐速度好快牛油雪到比較硬,如果可改為蒜蓉包就好啦😋雜菜沙律好好食😋有好多款菜撈埋一齊,菜很新鮮,又夠多汁,份量又夠多,前菜嚟講真係一流👍到主菜啦,黑松露烤啡菇法國邊豆闊條麵,好香呀,個汁真係超好食👍👍之後就到另一主菜 美國一級穀飼牛肉眼配香草牛油汁,呢個真係冇得輸,肉質真係超靚,同埋以我哋成日買扒食嘅經驗話我知,呢塊肉眼真係物超所值👍👍👍最後到餐飲,我哋冇點到特飲,但普通餐飲都唔差的其實間餐廳主打甜品的,但因為份量超大,已經飽到食唔到,下次一定要嚟食返個甜品先

佢每段時段都有唔同嘅餐嘅,咁我哋今次就試咗晚餐

點餐後等咗一陣就有前菜同餐包,上餐速度好快

牛油雪到比較硬,如果可改為蒜蓉包就好啦😋

最後到餐飲,我哋冇點到特飲,但普通餐飲都唔差的