入到去真係好黃💛裝潢都很美 咁啱5點幾呢個時段無乜人都坐得幾舒服kekee 心太軟、窩夫、芭菲呢啲平時見得多 但呢度啲款式係拍得上香港人嘅新穎 開心果味、奶醬多味呢啲都好吸睛🤩15 16都唔知試邊款好。。。🦔👉奶醬多 · 海鹽拖肥花生煉奶心太軟 伴乳酪雪糕 $58奶醬多就由細食到大 啲餡擺落心太軟度一樣咁好味🤤一送黎已經見到淋面嘅醬流緊落去 有啲閃令令嘅海鹽慢慢滴落真係好靚🤩切落去嗰下都feel到蛋糕外脆內軟 鍾意佢啲醬真係粒粒花生好有口感👍又甜又咸味蕾交叉好jenggg overall又唔會死甜 但食落有啲漏時就最啱食番啖乳酪雪糕🍦用嗰酸味黎中和下!。。。🦔👉桂花蜂蜜紫薯窩夫 伴乳酪雪糕 $72本身睇圖對佢砌到咁靚嘅紫薯芭菲好有興趣🤪但終究想試下佢嘅窩夫 果然係高質的外脆內軟!口感烤得剛好 又唔會太硬太熱氣 on top of紫薯灑咗啲桂花 睇落又賞心悅目啲🏵仲有啲liquid cream! prefer多啲可以用黎伴waffle哈哈🤭紫薯多到每格一粒都有突!不過frd子認為腍啲整成紫薯蓉會夾waffle嘅口感多啲💕乳酪雪糕呢個配角我最愛!一送黎見佢就溶咁真係拿拿聲食 好彩yogur

。。。🦔

👉奶醬多 · 海鹽拖肥花生煉奶心太軟 伴乳酪雪糕 $58

。。。🦔

👉桂花蜂蜜紫薯窩夫 伴乳酪雪糕 $72
本身睇圖對佢砌到咁靚嘅紫薯芭菲好有興趣🤪但終究想試下佢嘅窩夫 果然係高質的外脆內軟!口感烤得剛好 又唔會太硬太熱氣 on top of紫薯灑咗啲桂花 睇落又賞心悅目啲🏵仲有啲liquid cream! prefer多啲可以用黎伴waffle哈哈🤭紫薯多到每格一粒都有突!不過frd子認為腍啲整成紫薯蓉會夾waffle嘅口感多啲💕乳酪雪糕呢個配角我最愛!一送黎見佢就溶咁真係拿拿聲食 好彩yogurt都唔係溶得好快 食食下仲倒番轉當甜筒咁食😚竟然連甜筒都很乾脆的重餅味!一啲濕氣都無!憑呢點真係比佢質素滿分💯