2023-04-06 1738 瀏覽
我去咗羲和雅苑食飯,真係好開心。啲環境好優雅,好舒服。菜式好多,真係驚喜。每一樣菜都好好味,啲份量亦都足夠。我最鍾意佢哋嘅片皮鴨,肉質鮮嫩多汁,好味。羲和雅苑嘅菜式真係好多元化,每樣菜都有佢哋獨特嘅風味。我試咗佢哋嘅片皮鴨,真係好好味,肉質鮮嫩多汁,好食。啲甜品亦都好好味,甜度啱啱好,令人回味。而且啲侍應好友善又好專業,服務好貼心。佢哋會問我哋嘅口味同埋喜好,再推介啱啱啲菜式,令我哋好滿意。整體試食體驗好好,我會推介俾我嘅親友。總括而言,羲和雅苑係一間好好嘅餐廳。佢哋嘅菜式多元化,好味,服務好專業。不論係環境定係食物質素都好出色。如果你想食高質素嘅中餐,我極力推介羲和雅苑。期待下一次再去試食。
片皮鴨
2023-04-03