2009-08-25 11 瀏覽
去完糖朝食宵夜之後, 回來本想寫一篇食評, 看完之前的c兄的寫評, 不禁想講, 認同, 因為, 服務真的很差先講食物, 味道其實都ok的, 正因為之前幫襯過都覺得佢不錯, 所以一吃再吃! 今次叫左芒果鮮果凍豆腐花, 炸醬麵, 炸兩同雲吞麵食, 沒有一樣是很難食的, 雖然豆腐花唔係好滑, 但都叫做有點豆味, 炸兩更是我很喜愛的, 因為油炸鬼炸到鬼咁脆, 好正不過服務真的要不得, 首先我坐低之後未開茶, 叫侍應幫我但他們的態度冷淡, 有一位戴眼鏡的女侍應 (個子都幾高的, 微肥) 全程只在揸住個水壺傾計, 足足三十分鐘, 都唔知有咩好傾! 不單只我, 所有客人叫佢做野都當睇唔到, 應該大家有去這店食都知我講邊個最大問題係, 連個經理都係態度麻麻, 禮貌欠奉, 食物唔算頂級, 加埋咁樣的服務, 實在沒有再來的道理, 希望主理人留意吓啦