2013-09-11
6:35pm左右入座,幸好餐廳最盡頭的半圓卡位仲未比人坐 很愛這張卡位,夠晒闊落,但桌子唔算大,所以每人叫1份烏冬再加小食及飲品,好像桌面的空間很細, 我很愛吃掛烏冬,所以今次也不例外點了一客 海鮮掛烏冬 $44今次烏冬口感較為一致,QQ的~很軟滑!共4隻海蝦,很多件切成一束束的蟹柳,正正正! 還有車里茄,沙律菜! 芝麻醬凍豆腐 $19?細細件的豆腐,很白滑,芝麻醬很入味~尚好的一道前菜!附沙律菜+車里茄~姐姐order的一杯青蘋果珍珠,珍珠實在軟化到不行 丁點兒的煙韌也沒有…哼!!!飲品用料很差勁服務態度不錯,好多時職員都唔會忽略我們的桌,佢地好多時特地行過來睇下我地d食物食晒未,之後幫我地收碟~