五勺即係90ml清酒嘅容量~嚟到居酒屋當然就係要飲日式清酒!喺呢度可以同店員溝通飲咩類型嘅清酒🤤呢到嘅清酒數量極多!然後我地今次嚟仲做緊聖誕活動~有清酒無限任飲🥺店員瘋狂瘋狂過嚟幫我哋斟酒,就嚟要打橫行番出去了🦦呢度嘅氣氛真係好好~當然食物都十分之有質素🥰——————————————** 海膽醬吉列蠔海膽醬好Creamy同鮮甜~一層薄薄嘅炸皮搭返個濃郁鮮甜嘅海膽醬🥰**牛舌海鹽燒切粒但係都切得幾厚身,燒得啱啱好,望落仲有啲粉嫩,食落爽口彈牙冇得輸🫶🏻再搭配酸酸嘅醬汁解膩~**明太子玉子燒 明太子嘅份量好多~雞蛋卷都煎得啱啱好**原條魚刺身楊條魚刺身有好多款唔同嘅魚類,每日供應嘅魚都唔同都好新鮮,可以同店員講你想要咩口感嘅魚魚,仲可以揀厚切同薄切食完仲有得俾你夾公仔拎優惠添!

——————————————
** 海膽醬吉列蠔

**牛舌海鹽燒

**明太子玉子燒
明太子嘅份量好多~雞蛋卷都煎得啱啱好

**原條魚刺身

食完仲有得俾你夾公仔拎優惠添!
2024-12-24
  • 牛舌海鹽燒