2023-12-04 1135 瀏覽
我地兩個星期就上網訂左位個網講到明係”pond view”打電話嚟confirm booking 嗰陣都confirm 左我地一開門就到左成間餐廳得一枱客我講左我哋個booking, 滿心歡喜諗住坐喺湖邊食個lunch點知個侍應帶我哋去一個窗口位個湖境係比條柱100% 阻住左 我哋見間餐廳仲係空嘅 就問可唔可以轉另一張枱但個侍應話啲枱比其他人book 左吓?我哋個個都係同一個booking system book, 而且個system 都冇講明可以book 邊張枱。就係pond view 嘅全部寫pond view。如果有,我哋一開始知道係張咁嘅枱,我哋都唔會嚟囉我哋仲要係個timeslot 最早到嘅….仲要我哋係真係有book pond view, 佢咁都唔比我哋換… 老實講句,嚟依度都係想對住個pond view 食嘢影相啫。你成間餐廳嘅重點用條柱block 左,booking 嗰陣話有嘅重點完全冇左,咁請問我仲點解要嚟你依間餐廳食呢?真心,你係我,你仲會唔會留喺度食…?同一價位好食過佢嘅附近大把…好彩我唔係嚟溝女啫唔係女神一定嗰下即刻飛咗我依間野信唔過,以後唔會再嚟
我地兩個星期就上網訂左位
個網講到明係”pond view”

我地一開門就到左

但個侍應話啲枱比其他人book 左

吓?

好彩我唔係嚟溝女啫
唔係女神一定嗰下即刻飛咗我

依間野信唔過,以後唔會再嚟
2023-12-03
5 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
紀念日