-呢間餐廳我好多年前喺大角咀已經幫襯過,當年成餐飯都非常滿意,無諗過佢依家已經搬到尖沙咀,見到佢比愈來愈多人認識,我心入面都會小小嘅感動🥹 最慶幸係咁多年佢仍然保持住高水準❤️ 我去個陣係星期三,正值一個星期嘅中間,好彩有呢餐治癒我嘅心靈🫶🏻-😋 韓國松葉蟹膏龍蝦湯 ($168)👉🏻 好鮮甜嘅龍蝦湯,完全無腥或者苦味!配嘅麵包唔係硬到好似石頭嗰啲😂 係外脆內軟個種😍😍 侍應哥哥見到我哋兩個人,主動問洗唔洗幫我哋分兩碗上,好細心,值得去讚👍🏻-😋 烤美國黑安格斯肉眼扒 (10安士) ($348)👉🏻 切開見到入面仲有少少粉紅色,食落好juicy,唔會乾,加上配咗好多蔬菜,令成件事唔會膩 ,份曬都岩岩好🥰-😋 日本刺身帶子雙色麵 ($248)👉🏻 見到好似都幾多人推薦所以好奇試下😂 果然好驚喜,首先帶子真係大大粒,煎得好甜好香口😙 麵嘅口感亦拿捏得好好,唔會過硬過軟,每一條麵都掛汁,真係令我有種唔想食曬嘅感覺🥹-😋 Mocktail - Made of Gold ($108)👉🏻 由伯爵茶朱古力製成嘅Mocktail,上面放咗兩粒棉花糖😛 飲落口竟然係帶有小清新嘅味道,無平時朱古力奶嗰種甜到

😋 韓國松葉蟹膏龍蝦湯 ($168)

😋 烤美國黑安格斯肉眼扒 (10安士) ($348)

😋 日本刺身帶子雙色麵 ($248)

👉🏻 由伯爵茶朱古力製成嘅Mocktail,上面放咗兩粒棉花糖😛 飲落口竟然係帶有小清新嘅味道,無平時朱古力奶嗰種甜到濟嘅感覺😂

😋 Craft Beer - Lost Stars ($98)
👉🏻 呢度竟然犀利到有自己嘅手工啤酒🤣🤣 特別想提係因為真係好岩我口味,好易入口🩷
  • 日本刺身帶子雙色麵