2024-10-17
天后甜姨姨係我細個嘅回憶,以前放學或者朋友聚會完畢都會去食🤣今次再次嚟到尋找回憶回憶✨★"`'-.,,.-'`"-.,☆,.-`'`-.,,.-`'`★-.,,.-*🤍招牌木桶豆腐花 $45 (製作需時,需要等15分鐘)木桶豆腐花絕對沒有有比之前遜色。第一次食係10幾年前,但到而家一直keep到水準🤍豆腐花好重豆香味,每一口都非常滑。客人可以跟隨個人喜好加紅糖。🤎六小寶 $88係好有驚喜嘅六格小食再加一款沙冰🥤三色啫喱同埋溏心蛋係指定嘅,另可選一款迷你牛角窩夫🧇及三款小食🍢🧇迷你牛角窩夫又我最喜歡嘅奶醬味🥜所以二話不說揀咗,仲整到外脆内煙韌,好滿足🥹另外小食我揀晒三樣炸嘢😂吉列炸蝦🍤炸燒賣、炸雞😂😂完全啱晒我。🥤芝麻豆腐沙冰平平無奇但係非常出色!芝麻味同豆腐味都係好濃郁!味道好清新,非常適合呢一個10月仲係咁熱嘅天氣去飲!
🤍招牌木桶豆腐花 $45 (製作需時,需要等15分鐘)
🤎六小寶 $88
係好有驚喜嘅六格小食再加一款沙冰🥤