2025-02-08
炙燒荷蘭汁豬肉排外皮燒到微微焦香,咬落去肉質好嫩滑,完全唔會乾柴😛。荷蘭汁嘅味道好濃郁,帶少少酸酸哋🤪,同豬肉嘅油脂好夾,食落一啲都唔膩,份量都幾大😙蒜香牛肉碎松露醬雜菇意大利粉蒜香味好出,牛肉碎炒得夠香口,雜菇嘅口感好豐富🤩,加埋松露醬嘅獨特香氣,成個配搭好高級。意粉煮得啱啱好,唔會太淋,掛汁能力一流😍紅酒燴牛面肉伴薯蓉,烤澳洲西蘭花牛面肉燴得好淋好入味,紅酒嘅香氣完全滲入肉入面🔥,食落好有層次感。薯蓉打得夠滑,牛油味好香,同牛面肉一齊食簡直係絕配😋!烤西蘭花都唔錯,外皮微微脆,入面仲保持到爽口👍紅莓奶酪(凍)一入口就飲到紅莓嘅天然酸甜味,好清新,完全唔會假甜👏🏻。奶酪部分好滑溜,飲落去有種綿密嘅口感,同紅莓嘅果香好夾😆紅桑子乳酸忌廉芝士奶蓋(凍)紅桑子嘅酸甜味好突出,乳酸飲品嘅味道好開胃👅,忌廉芝士奶蓋好濃郁,飲落去有種層次感,凍凍哋好解膩😝特濃半熟芝士撻芝士撻嘅外皮好酥脆,入面嘅芝士餡好濃郁,半熟嘅口感好滑溜🤤,食落去有種流心嘅感覺,芝士控一定唔可以錯過🌟Haagen-Dazs雪糕杯
蒜香牛肉碎松露醬雜菇意大利粉
紅酒燴牛面肉伴薯蓉,烤澳洲西蘭花
紅莓奶酪(凍)
紅桑子乳酸忌廉芝士奶蓋(凍)
特濃半熟芝士撻
Haagen-Dazs雪糕杯