2023-02-24 2209 瀏覽
當我見到餐枱有班尼迪蛋揀嘅時候,我二話不說即刻order 🤣🤣,B🐷就揀咗個素食早餐。早餐包埋麵包同埋水果仲有嘢飲添☺️☺️。班尼迪蛋 4/5呢個早餐都有水煮蛋🍳、英國鬆餅、火腿、菠菜🥬、自家制荷蘭汁、煎薯餅,一式兩份,成為一個小漢堡。班尼迪蛋煮成流心狀,用叉切落去嘅時候,蛋黃都流晒出嚟🤭🤭。鬆餅嘅鬆軟,火腿嘅鹹香,菠菜嘅清澀,荷蘭汁嘅昇華,將成個層次展開。煎薯餅就麻麻哋,係一種雜菜薯餅,個人比較鍾意麥當勞嗰隻。廚意素食早餐 3.5/5呢個套餐都好豐富,有牛油果🥑、菠菜、煎薯餅、炒白菌🍄、扒茄🍅、炒蛋,整體水準不錯。牛油果係先熱過再上菜,炒蛋都好大份又嫩滑。地點:登臺酒店一樓嘅餐廳,佐敦同油麻地中間,都唔難搵。環境:地方闊落,枱與枱之間距離足夠,私隱度高,除咗有一半餐枱,仲有一啲咖啡枱同埋梳化,客人都可以坐喺另外一邊休息👍🏻👍🏻。價錢:$148 加一,貴價早餐,但係包水果麵包飲品,蘋果汁係鮮榨,都幾好呀。服務:可能客人比較少,店員都可以迅速應付到我哋,正正常常發揮。

班尼迪蛋 4/5

班尼迪蛋

廚意素食早餐 3.5/5

廚意素食早餐

地點:

登臺酒店一樓嘅餐廳,佐敦同油麻地中間,都唔難搵。

環境:

價錢:

服務:

可能客人比較少,店員都可以迅速應付到我哋,正正常常發揮。
$150 (早餐)
班尼迪蛋
廚意素食早餐