想食🧐酸菜魚🐟又想食🐓雞煲火鍋🍲,呢間漁不老嘅期間🗓限定精選套餐🤤就啱晒喇,而且佢哋嘅套餐係按人頭計💰,好有彈性。入面裝修光猛🤩簡約,係一般火鍋🍲店嘅格局。麻辣🐷豬耳夠麻唔太辣🌶,入口好香又爽脆😋。炸蝦卷🍤入邊係滿滿嘅🥰蝦膠,彈牙又鮮味而且🔥炸得好香口。二人份量嘅🥬酸菜魚🐟都好大盤🤤,上面仲鋪滿芫茜🌱好誇張😮。我幾鍾意佢哋嘅🥬酸菜魚🐟,因為唔會太酸,而且辣🌶得來又好香,🐟魚肉爽滑,豆卜吸咗🥣湯底好好味😋。胡椒🐖豬肚🐓雞煲🍲好滋補暖胃🥰,雞件入味又嫩滑👍,個湯🥣未打邊爐之前我已經飲咗好幾碗😆。🐖豬肚好重胡椒味😍,而且份量足,食過返尋味🤤。個餐仲配埋🥬蔬菜籃🧺、水餃🥟、墨魚丸🦑同埋萵筍🤩好豐富!時令海鮮🌊拼盤有鮑魚、元貝同埋海蝦🦐,都幾新鮮,而且🔪劏洗得好乾淨。我就特別😍鍾意食鮑魚,雖然唔係好😅大隻,不過都好鮮味🥰。肉類🤩方面佢哋主打騙牯牛🐂,肉味十分香濃😋,入口香嫩齒頰留香☺️,至於黑毛豬🐖肉質都幾爽口肥美👍。

入面裝修光猛🤩簡約,係一般火鍋🍲店嘅格局。

麻辣🐷豬耳夠麻唔太辣🌶,入口好香又爽脆😋。

炸蝦卷🍤入邊係滿滿嘅🥰蝦膠,彈牙又鮮味而且🔥炸得好香口。

二人份量嘅🥬酸菜魚🐟都好大盤🤤,上面仲鋪滿芫茜🌱好誇張😮。

🐖豬肚好重胡椒味😍,而且份量足,食過返尋味🤤。

個餐仲配埋🥬蔬菜籃🧺、水餃🥟、墨魚丸🦑同埋萵筍🤩好豐富!

我就特別😍鍾意食鮑魚,雖然唔係好😅大隻,不過都好鮮味🥰。