2017-09-13 197 瀏覽
今天老公陪我去醫院覆診後,剛巧未到午餐高鋒期,平時12:30放午餐時係門口有一條人龍,所以我們12:00就入到去食丼飯了,我仲有機會食到每天限量供應的原隻龍蝦盛丼(店長話平時午餐及晚餐各有三份,賣完就無),老公就食蒲燒鰻魚盛丼。先黎2個跟餐的中華沙津及2客面豉湯,面豉湯有紅蘿蔔、白蘿蔔、芋頭片及肉碎,好好味!冇幾耐,蒲燒鰻魚飯先上枱,份量不少,鰻魚燒到脆香,中間有隻半熟蛋添。之後我的原隻龍蝦飯上枱了,有越南青花龍蝦、生山葵芥辣漬、角切刺身帆立貝、角切刺身三文魚及鹿兒島拖羅蓉,芥蘭漬酸甜不辣但有芥辣香味、刺身新鮮及拖羅蓉好多好滑,整碗丼飯配芥末豉油一齊食,味道不錯😘😘!我們又叫埋名古屋芝麻雞翼,好像kfc味道,好脆又香,不點檸汁都好好味~😄😄😍😄
,好好味!冇幾耐,蒲燒鰻魚飯先上枱,份量不少,鰻魚燒到脆香
2017-09-13
  • 原隻龍蝦盛丼