2021-09-21
💖貓貓🐈cafe就聽得多,有無去過貓貓茶餐廳呢?😽油麻地呢間茶餐廳有貓玩,仲有抵嘢食😋,今日中秋節🎑同屋企人黎食。裝修都係貓貓圖案,仲有好多靚女👩🏻店主畫嘅貓貓畫😻1⃣️椒鹽鮮魷🦑 $83💖menu嘅小菜套餐全部免費🆓跟白飯同例湯。椒鹽鮮魷炸皮金黃薄脆,入面爽口彈牙,切得大大件,足料!食落唔油膩,配上微辣🌶️嘅調味🥰2⃣️咖哩牛腩煲🍲 $88💖牛腩切成入口size,份量幾多,燜得軟嫩入味🤩咖喱汁濃稠,唔會辣,送飯一流!3⃣️例湯🥣 $0💖係西洋菜🥬豬🐷骨🦴湯,勁多菜同豬肉,足料!4⃣️白飯🍚 $0💖一人一碗飯,飽🤰🏻💖一入去發現左新嘅貓貓🐈!聽店長講原來係兩個星期前先收留嘅貓貓,店長好有愛心💗侍應全部態度好好,同我地講貓貓係邊😂上菜都好快。好多食野嘅街坊同貓貓都好熟,不過今日白經理🐈同金經理😺訓大覺,我地食完都未起身🤣大家經過油麻地可以黎呢度食野玩貓!😸
1⃣️椒鹽鮮魷🦑 $83
2⃣️咖哩牛腩煲🍲 $88
3⃣️例湯🥣 $0
💖係西洋菜🥬豬🐷骨🦴湯,勁多菜同豬肉,足料!
4⃣️白飯🍚 $0
💖一人一碗飯,飽🤰🏻