餐廳: 小曼谷泰國美食 (教育路)
資訊:

2024-07-31 184 瀏覽
貴 , 服務差,  環境差 ,  出品相對其他難食.店舖又窄又細, 座得好唔舒適 ,  仲幾污糟添炒垃圾通菜  98 份量小都算, Order 要小辣  , 十幾廿片指天椒 ,好辣囉,  我系食到勁辣 都覺得辣問店員,  回覆是"張單寫左有小辣  "  <--- 問非所答,  比舊屎你單寫住系鮑魚, 食啦你即系有冇小辣唔重要, 勁辣也好, 唔想換囉, 錢照收理得你.   (咁辣同行食唔到啦, 成碟得我食)同行倒瀉水 ,店員掂行掂過當透明睇唔到,  自己抹吧.   成地水也懶鬼得理你.  最好你抹埋地佢118  串燒併盤, 幾串乾柴垃圾隔夜肉,  預製唔知放左幾耐....  好難食下咁服務 仲要收加1永久blacklist
貴 , 服務差,  環境差 ,  出品相對其他難食.
店舖又窄又細, 座得好唔舒適 ,  仲幾污糟添
咁服務 仲要收加1
永久blacklist
2024-05-29
10 分鐘 (堂食)