(非會員)
2007-11-03 10 瀏覽
門口receiption 有位小姐好man, 說話有點粗豪, 好似madam咁!!叫左一個湯,一個大蝦煲, 一碟炒菜苗, 一個菠蘿焗飯.個湯叫錯(我朋友想叫果個唔係我order果個), 問佢如果未整可唔可以換, 佢話整左唔換得, ok 啦, 自己叫錯je.點知等左好耐都唔來, 追佢, 來了, 點知唔熱0既!!另外, 個大蝦煲好細, 菜苗同菠蘿焗飯俾普通既還要差.至於環境, 我地坐近門口, 望入去間野好似幾大, 個feel唔錯, 但係我地坐果張枱, 對正風口, 吹到d食物凍晒之餘仲dou口dou面咁吹埋來, 令你好想快d埋單走人. 想換位佢又話未有. 唔知係咪想d客快d走呢!總括而言味道十分一般, 服務麻麻. 至於環境... 好凍呀!!!咁既價錢俾d咁既食物同服務, 感覺上係d錢俾來幫佢俾租!
叫左一個湯,一個大蝦煲, 一碟炒菜苗, 一個菠蘿焗飯.
點知等左好耐都唔來, 追佢, 來了, 點知唔熱0既!!
另外, 個大蝦煲好細, 菜苗同菠蘿焗飯俾普通既還要差.