星耀廳

Lighthouse Café
餐廳: 星耀廳
資訊:

服務很好,入座快,食完仲收到感謝電郵。午餐食物種類算多,刺身就比較少選擇。地點輸蝕了一點但對於我這些香港區人還可以。環境很舒服唯窗簾設計是全場同步下降,因為叫過職員處理但後面少少客人想睇風景,正正曬正一邊臉和桌面~非常之熱🔥☀️🌡,怕食物會好快變質。好高興有一次夾公仔可惜未能中獎但都唔緊要。公仔質地好靚😍凍海鮮:長腳蟹, 麵包蟹, 蝦, 蜆甜品: 唔算多但味道好穩定, 亦有M字雪糕有機菜好多選擇有專人即埸燒雞翼,牛同魷魚圈最驚喜: 比較少見既係辣油煮火螺,好好食飲品: 有自助凍/熱檸茶, 咖啡機
凍海鮮:長腳蟹, 麵包蟹, 蝦, 蜆
甜品: 唔算多但味道好穩定, 亦有M字雪糕
有機菜好多選擇
有專人即埸燒雞翼,牛同魷魚圈
最驚喜: 比較少見既係辣油煮火螺,好好食
飲品: 有自助凍/熱檸茶, 咖啡機
2024-12-10
1 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
紀念日