2018-08-15
總括同幾個同事有幾個以下遭遇...第一次買4碗,有1碗俾錯餸;第二次買4碗外賣,有2碗俾漏餸,1碗俾錯餸;第三次買2碗,有1碗俾錯餸;最近第四次買1碗又漏餸。仲有d 我可能唔記得...成日都係甘,就連堂食都聽到有錯漏!我就打電話去問下啦!印係舖頭電話冇通過......惟有去開既時侯問下,大佬唔係錢既問題,係我想食既又俾漏,唔想食既又俾錯我,!點知。有兩三個阿姐超冇禮貌!同佢地講野扮聽唔到,又話我地應該即時返黎講,火都黎!行15分鐘去買個外賣,返到去係錯既,唸住打個電話講又唔通!話佢地電話唔通,佢夠膽同人講個電話未搞掂架!打唔通架!好威啊!個電話號碼有冇於廢!車仔面你又係都要pack 好晒先俾客,又唔同個客對下,發現錯都遲啦。唔通我一個鐘lunch 成日徘徊!最嬲係叫佢老闆娘覆,一次都唔覆,擺明當人係水魚!以後不會幫襯!
第一次買4碗,有1碗俾錯餸;
第二次買4碗外賣,有2碗俾漏餸,1碗俾錯餸;
第三次買2碗,有1碗俾錯餸;
最近第四次買1碗又漏餸。
最嬲係叫佢老闆娘覆,一次都唔覆,擺明當人係水魚!
以後不會幫襯!