2021-05-09
今晚母親節,好彩預早兩個星期book左位小店,全間鋪頭得6張枱叫左2個set dinner,再加左個煮蜆,同燒春雞飯整體來講賣相唔錯,但係味道偏重,好多香料味,對於重口味嘅人來講應該接受到,但係我覺得有啲掩蓋左食材本身嘅味道因為太鹹,所以係咁飲水😩😩😩有2個店員,今晚得4張枱有人,但都冇人留意需唔需要加水,要叫過嚟先加😣🙁牛舌好“林”,易咬,唔錯,個上面有d醬,食落好鹹,食完都唔知咩醬,本身牛舌都好夠味,唔習慣重口味嘅朋友可以唔要d醬個龍蝦他他冇咩特別,味道係最可以接受既一樣菜燒牛好重香草味(rosemary ?),完全食唔到牛味,好似食左成堆香料落口叉燒幾“淋”,但佢配薑蔥醬,好似去咗燒味舖,味道都係偏濃清酒煮蜆,都係好鹹,仲好似有d味噌既味道,同出面煮既好唔同,fusion?但個味可以淡返d鵝肝漢堡唔錯,但跟餐得1小個,散叫可以有2個燒雞同牛都一款味☹️都係勁重香草味d飯係意大利飯?偏硬😣本身食開軟飯😆😆雪糕味道冇咩特別,最特別既係個碗係冰既個環境係舒服既,但因為開咗窗(多一張枱),咁熱既天氣,冷氣唔夠,如果再熱d,真係一路食,一路出汗
小店,全間鋪頭得6張枱
叫左2個set dinner,再加左個煮蜆,同燒春雞飯
因為太鹹,所以係咁飲水😩😩😩
個龍蝦他他冇咩特別,味道係最可以接受既一樣菜
叉燒幾“淋”,但佢配薑蔥醬,好似去咗燒味舖,味道都係偏濃
鵝肝漢堡唔錯,但跟餐得1小個,散叫可以有2個
燒雞同牛都一款味☹️都係勁重香草味
d飯係意大利飯?偏硬😣本身食開軟飯😆😆
雪糕味道冇咩特別,最特別既係個碗係冰既