2021-08-28 389 瀏覽
22/8/2021 夜晚6點9入座,之前食過兩次,覺得個炸子雞真係好好食,食完重買多隻外賣俾外母食添,但今次真係覺得好差下,如果唔改善真係遲早執得!今次見門口張海報係主打芝麻炸子手撕雞,真係幾吸引架,餐牌重話係必食用黎影相打卡添!2大人2小朋友入去坐低,一坐低樓面姐姐話:無點心呀有無同你地講呀? 哦!無諗住叫不過衣家知喇。 當然就Order 隻雞先啦,姐姐好快答:賣晒! 果下呆左呆,睇黎佢都答左好多次。呢個係重點推介既餸居然夜晚6點幾就賣完,但門口既海布無講,呢下感覺俾人呃左入黎。唔緊要,無呢味就叫其他啦,士多啤梨骨,岩小朋友食,但黎到半粒士多啤梨都無,我又呆左問姐姐呢碟係士多啤梨骨?姐姐話有士多啤梨汁喎,睇相就知咩料啦,真係好差下!另外叫左個石頭窩飯,黎到個窩只係暖既,完全無正常個效果,飯焦當然無,重要好油,咁既料無心機影相啦,差!另外因為無咩好叫,叫左個魚,鐵板上賣相算ok,緊緊合格啦。走時同收銀個叔叔反映左,話唔夠人做野喎,但開門做生意,好應該交返基本野掛? 佢又唔覺得有問題呢下先堅,絕對唔會再去!

另外因為無咩好叫,叫左個魚,鐵板上賣相算ok,緊緊合格啦。

士多啤梨骨