2018-07-21
是日同家人食下午茶buffet, 一入黎已經見到好多食物選擇,幾surprise。比起其他酒店既下午茶buffet真係算幾多。不過一坐低就俾佢環境扣咗分,其實果日booking唔full,仲有好多吉枱,但就將d食客gather係一個area, 枱與枱之間本身都已經逼,所以搞到個feel好逼好嘈。食物方面,三文魚好新鮮有四大塊。熱身好有特色,好多點心,特別係奶皇包、豆沙包、糯米雞....比較少見之餘質素亦很好!屋企人都大讚!我就專攻甜品類,因為好多甜品選擇!有格仔餅、waffle、scone 仲有啲少見既蛋糕款!全部整得靚又好食!值得一讚!特別想提及d staff, 收碟速度好快 而且都幾有笑容不過有一兩個好似趕住收碟咁,未食完就俾佢收走咗隻碟😑不過overall質素不錯, 埋單每人唔洗$300
不過overall質素不錯, 埋單每人唔洗$300