幾年前我喺呢間餐廳嘅常客, 近來收到消費券就諗住走去試下佢個午餐,睇下會唔會同舊時一樣咁好啦😉點知今次就中咗伏喇😂其實呢間餐廳有好多問題真係要去改善!第一服務態度,我一入𨋢上到去就聽到接待處同打電話入嚟訂位嘅客人對話,我聽到嗰個接待姐姐個語氣非常之唔好又冇禮貌,心諗餐廳多人食都唔係連少少禮貌都冇呀嘛,唔係要受你氣呀嘛訂位都😥第二就係佢哋食物嘅refill速度超慢同埋貨不對版😡, 初初開始時係擺得好靚仔嘅但係原來真係得初初開始嘅時候😣啲海鮮蟹腳唔夠十五分鐘就畀人掃曬跟住隔咗好耐一直都冇再review過,後來我見到佢有refill, 但係拎出嚟嘅質素係D營養不良嘅蟹腳,又瘦又細有圖為證😡! 這個真心嬲如果出一轉你哋唔想再出嘅話就唔好做自助餐啦玩嘢咩😫!你又要收人自助餐價又驚啲客食曬食得多收收埋埋咁鬼孤寒🙄 除咗我之外仲有其他客人喺度問佢哋嘅答案都話慢慢會出㗎喇,慢都唔使成半個鐘都唔出呀嘛😂,真係真係唔信你哋冇心係咁做來控製成本。 同埋我覺得佢哋食物嘅質素同埋味道都比之前差咗好多,尤其是啲甜品好似一啲誠意都冇個拿破崙仲要淋曬完全食唔落。佢哋嘅壽喜燒D和牛肉瘦到我不能再形容,一啲脂肪都冇又鞋又

其實呢間餐廳有好多問題真係要去改善!

同埋我覺得佢哋食物嘅質素同埋味道都比之前差咗好多,尤其是啲甜品好似一啲誠意都冇個拿破崙仲要淋曬完全食唔落。佢哋嘅壽喜燒D和牛肉瘦到我不能再形容,一啲脂肪都冇又鞋又靭阿婆應該食唔到,如果用這個價錢我不如加多少少去酒店食冇咁嬲啦😐😐
仲有佢哋雪糕應該唔係再用大牌子嘅嘢😥佢完全冇寫任何牌子,但我食得出佢嘅味道係比較淡口同埋水汪汪應該係自家製。自家製都有自家製嘅好食但係我覺得佢哋自家製係完全唔好食,非常之淡嘅雪糕。所以最後我食咗個零鐘頭就走人啦都唔想再錯落去🤣,舊時喺我印像中好好嘅餐廳今次成為咗我一個好差嘅回憶😥。
這個是我真心真實嘅食評,因為我真的不希望有其他人再中伏亦都希望呢間餐廳好好改善同反省,不要忘記你們初心,因為你哋舊時真係做得好好㗎,唔好搞到咁啦😥,短期內我應該唔會再去了😔
refuse長腳蟹腳質素
海鮮區